Prelepa mis SAD ušla u istoriju: "Zaplakaću od sreće" FOTO

Nova mis Amerike R'Boni Gabrijel prva je Filipinka u poslednjih 60 godina koja je pobedila na prestižnom izboru lepote. Ona će predstavljati SAD na predstojećem izboru za mis univerzuma u januaru 2023. godine

Sreda, 05.10.2022.

09:16

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

"Toliko sam srećna što ću predstavljati svoju zemlju na prestižnom takmičenju. Devojke s Filipina mi samo šalju reči podrške i poruke putem Instagrama, zaplakaću od sreće. Čast mi je što mogu da predstavim svoje žene", rekla je manekenka, a prenosi magazin "Pipl" (People).

Ona je manekenka koja dokazuje da raskošne obline nikad ne izlaze iz mode FOTO

Kako je izvestio "Ej-Bi-Si njuz" (ABC News), 2022. je bila prva godina u kojoj je Teksas na izboru za mis SAD predstavljala žena azijskog porekla.

Svi pričaju o licu Gven Stefani, fanovi je jedva prepoznaju FOTO

A ko je R'Boni Gabrijel?

R'Boni je diplomirala modni dizajn na univerzitetu u Teksasu. Radi kao dizajnerka čiji je cilj da kreira ekološki održivu garderobu od recikliranih materijala.

Ova Ruskinja uvek zaseni gde god se pojavi: I sinoć je bila zvezda večeri FOTO

Podsetimo, poslednja Filipinka koja je predstavljala SAD na takmičenju za mis univerzuma bila je Mejsel Vilson i to 1962. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.