Ljubav im se desila na prvi pogled - na poslu, a sad su najpopularniji stomatolozi na TikToku VIDEO

Andreja Zjačić i Danijel Radivojević su bili gosti današnje emisije "150 minuta". Navikli su da su 24 sata zajedno, popularni su na društvenim mrežama, a ljubav im se dogodila kada su se najmanje nadali.

Ponedeljak, 25.09.2023.

15:15

Izvor: TV Prva/Superžena

Ljubav im se desila na prvi pogled - na poslu, a sad su najpopularniji stomatolozi na TikToku VIDEO
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

"Bila je to ljubav na prvi pogled, ali stvarno. Nije ono kako svi kažu ljubav na prvi pogled, to je stvarno tako i bilo kada sam otišao na razgovor za posao. Tu sam sreo Andreju, osetio nešto i tako je sve krenulo spontano", priznaje Danijel, što je potvrdila i Andrea.

"Ja inače radim u toj ordinaciji skoro četiri godine i Daniel je došao na razgovor za posao i ja sam došla da ga uvedem, tj. da ga odvedem do kancelarije. Samo sam došla i rekla 'ko je Danijel?'. I zastala sam, nešto sam i ja osetila, ali ne znam ni ja šta. A sve se desilo spontano, stvarno. U stvari, najzanimljiviji je i sam način kako je došlo do toga da mi započnemo vezu. Sve je to bilo nekako spontano i zanimljivo", rekla je gošća i otkrila da su prvih mesec dana krili vezu od kolega.

Opširnije o ovoj ljubavnoj priči pogledajte u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare