Mnogi veruju da bi ova žena mogla da uništi hiljade brakova: "Ovo je toksično"

Hana Džouns iz Kolorada je uspešna komičarka, a sadržaj njenih šala obuhvata međuljudske odnose, veze i porodične vrednosti.

Nedelja, 01.10.2023.

12:29

Izvor: index.hr/superžena

Default images

Podeli:

Nedavno je postala popularna zbog zanimljivog popisa pitanja za parove, a mnogi veruju da bi ta pitanja uništila veze, ali i brakove.

"Evo nekih zabavnih pitanja za parove kojima možete dublje upoznati svog partnera", rekla je Hana, prenosi "Dejli mejl".

"Kada biste morali da promenite jednu stvar u mom fizičkom izgledu, šta bi to bilo i zašto?", "Kuća gori i možeš da spasiš samo mene ili svoju majku, koga bi izabrao?", pitanja su koja je navela.

Hana je nastavila: "Da moraš da me prevariš sa jednom osobom koju poznajemo, koga bi izabrao?"

"Da li bi radije birao da budeš sa nekim ko ima moj izgled, ali drugačije osobine ili sa nekim ko ima drugačiji izgled i moje osobine?" Hiljade ljudi se smejalo njenim "podmuklim pitanjima", ali bilo je i negativnih rekacija.

Neki su stvarno postavljali ova pitanja partnerima. "Poslala sam ovo svom mužu i uspeo je da odgovori na pravi način. Nije povredio moja osećanja", ispričala je jedna žena. "Moj dečko je imao super odgovore, volim ga", dodala je druga.

A sa druge strane...

"Ti promovišeš razvode - očigledno želiš da uništavaš brakove", rekao je jedan muškarac. "Kako prekinuti vezu u pet jednostavnih pitanja", napisao je drugi. Treći je dodao: "Ovo je toksično. Nema drugog pravog odgovora osim da ne pokušavate da postavite ova pitanja svojim partnerima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.