"Istina je, uradila sam fejslifting": Godinama krila lice, sad se jedva smeje FOTO

Pevačica već duže od decenije ima prepoznatljiv scenski imidž – periku kako bi sakrila lice od javnosti, a pogledajte kako izgleda kada je skine.

Utorak, 03.10.2023.

12:58

Izvor: Super žena

Foto: Profimedia

Podeli:

Australijska muzička zvezda Sija odlučila je još 2013. godine da ne pokazuje lice u javnosti i od tada je to deo njenog imidža, a kao razlog za ovu neobičnu odluku navela je svojevremeno da se teško nosila s popularnošću i da bi uvek posezala za nekim porocima.

Počela je da nastupa s perikom, koja joj je čuvala lice od radoznalih pogleda, ali pevačica ne krije da se podvrgla estetskoj hirurgiji i zatezala lice.

"Ja sam pop zvezda koja krije lice, ali nema razloga da lažem. Dakle, uradila sam fejslifting. Doktor Talei je sjajan i odlično obavlja svoj posao, ne samo u mom slučaju, već i u slučaju brojnih poznatih žena. Malopre sam nekome pokazala kako sam izgledala pre liftinga i posle. Ovih dana kad mi neko kaže da izgledam super, ja odgovorim samo: 'Doktor Ben Talei, fejslifting'", izjavila je pevačica na događaju Daytime Beauty Awards u Los Anđelesu, te nahvalila lekara, koji joj je veliki prijatelj.

Foto: Profimedia

Njeno lice je prvi put otkriveno u javnosti krajem 2019. godine, kada je procurio video-snimak iz prodavnice u kojoj se slučajno zatekla uoči Božića i svima koji su se zatekli u prodavnici platila račune.

Sija je majka dvojice dečaka i ima 47 godina.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare