Strah i trepet ringa: Marina Spasić "pokosila" Italijanku VIDEO

Za nju kažu da osvaja svojim šarmom i vedrinom, ali da je u ringu strah i trepet - lavica među konopcima i hodajuće oružje. Ponovo je dokazala svoj talenat i kik boksersko umeće, pobedivši Italijanku Kamel Bej.

Sreda, 08.11.2023.

17:14

Izvor: Prva/Superžena

Strah i trepet ringa: Marina Spasić
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

"Da, evo, meč je bio u subotu veče i to je priredila profesionalna organizacija iz Hrvatske, koja je prvi put u Beogradu organizovala svoj ivent. Dakle, ja sam učestvovala i to je bila moja četvrta profesionalna MMA borba. Protivnicu sam imala Italijanku, Kamel Bej koja je vrlo iskusna u tom MMA svetu i koja je dosta iskusnija od mene. Ima deset profesionalnih MMA mečeva. Tako da, odnela sam pobedu nad njom u drugoj rundi nokautom", objasnila je naša sportistkinja.

Pored priprema za velike turnire, Marina na krije da obožava da radi i sa decom, da trenira mlade snage ovo sporta. Kako kaže, to je najviše ispunjava.

"Iskreno, mnogo me opušta, mnogo mi prija i nekako mnogo mi je lepo kada vidim da ta deca, jel' te, nešto poprime od mene i da sam im, na neki način, uzor, a sa druge strane mi je lepo njihovo odrastanje i lepo mi je da sve te stvari prolazim sa njima. Baš me ispunjava taj trening, znači to je čista ljubav, taj rad sa njima. Da treba se boriti u životu, ne mora u ovom sportu, ali kada se nađeš u kritičnoj situaciji, da znaš da nema predaje", rekla je.

A koji su njeni dalji planovi, pogledajte u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare