Veze i odnosi

"Toliko lep da boli": Megan Foks objavila fotku s novim dečkom, i njenog bivšeg je zabolelo FOTO

Izgleda da bivši suprug Megan Foks, glumac Brajan Ostin Grin, ipak nije tako dobro prihvatio razvod kako je to želeo da predstavi u maju ove godine, kada je otvoreno progovorio o njihovom razlazu nakon 10 godina braka.

Četvrtak, 06.08.2020.

14:12

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

Naime, Megan je ubrzo nakon razvoda potvrdila vezu s reperom Mašin Gan Kelijem, a juče je na svom profilu na Instagramu objavila i prvu zajedničku fotografiju.

"Dečko toliko lep da boli. Moje srce je tvoje", napisala je Megan ispod crno-bele fotografije na kojoj pozira sa svojim novim dečkom.

Nije trebalo dugo da njen bivši suprug indirektno reaguje na ovu objavu. Brajan je objavio niz fotografija na kojima su njihova tri zajednička sina, Noa, Bodi i Džrni, kao i njegov najstariji sin iz prvog braka Kasijus.

"Dečaci toliko lepi da boli. Moje srce je vaše", napisao je Brajan aludirajući na Meganinu objavu koju je postavila samo koji sat ranije.

"Vidim šta si hteo ovde da uradiš", "Najbolji odgovor ikad", "To je to. Pobedio si internet danas", "Tako je. Oni su na prvom mestu", "Puno bolja objava od njene", samo su neki od komentara ispod fotografija.

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da je Brajan preterao.

View this post on Instagram

Achingly beautiful boys...... My heart is yours

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

"Tvoji dečaci su zreliji od tebe", "Jasno mi je zašto te je ostavila. Daj, nastavi dalje", "Izgleda kao da je neko ljut", pisali su u komentarima, a prenosi hrvatski Indeks.

Podsećamo, Brajan je u maju potvrdio da su se Megan i on rastali.

"Verujem u njenu procenu. Ne želim da ljudi o njoj misle kao o negativki ili da sam ja na bilo koji način žrtva", kazao je tada Grin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.