Signali koji pokazuju da se partner iskreno kaje što vas je prevario

Mnogi će tvrditi da su se upustili u prevaru iz čiste znatiželje.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: shutterstock/NDAB Creativity
Foto: shutterstock/NDAB Creativity

Prevare su česta pojava u vezi i braku su znak da u odnosu nešto "škripi". Ipak, postoje partneri koji će priznati da su se u aferu upustili iz čiste znatiželje, a stručnjaci u domenu ljubavi i veza smatraju da postoje signali koji govore da se partner ipak kaje.

1. Preuzima odgovornost

Ako se oseća krivim, ali se brani i opravdava, to znači da se stidi samo zato što je uhvaćen. Ali, ako je za svoj postupak preuzeo odgovornost i počeo da čini sve da vas zadrži pored sebe, to znači da stvarno žali što vas je prevario, kažu stručnjaci za veze.

2. Prekida odnos sa osobom s kojom vas je prevario

Odlučiće se na ovak korak, ako raščisti sa sobom da zaista želi da bude sa vama. Nije spreman da vas izgubi i smatra da je besmisleno žrtvovati ljubav zbog avanture.

3. Traži pomoć

Situacija posle prevare je jako teška i napeta i često partneri traže pomoć stručnog lica. Ukoliko pokaže spremnost za ovakav korak, pokazuje da se negde ipak kaje.

4. Ispunjava obećanja

Ako ste mu rekli da mora da napravi spisak stvari i ispoštuje sve što tražite kako bi vam dokazao da vas zaista voli, a on je sperman da to učini, znajte da vam je iskreno predan.

Muškarci koji se ne kaju zbog varanja ne žele da se potrude da dokažu svoju ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu