Diva koju svi obožavaju: Ljubavni život Suzan Sarandon oduvek je intrigirao

Suzan je rođena 1946. godina i odrasla u Edisonu u Nju Džersiju, gde je zavšrila srednju školu, te je nakon toga primljena na Američki katolički univerzitet na studije drame.

Veze i odnosi | Glossy |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Suzan Sarandon je američka glumica koja se na filmu i televiziji pojavila joŠ 1970. godine. Ona je dobila i Oskara za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Mrtav čovek hoda".

Njen ljubavni život je pored njenih nagrada i ostvarenja, privlačio dosta pažnje. Svojevremeno se, za vreme studija, udala za za Krisa Sarandona, čije je prezime i ostavila, ali su nakon nekoliko godina razveli. Nju su dovodili u vezu sa režiserom Luisom Melom, muzičarem Dejvidom Bouvijem kao i glumcem Šonom Penom.

Suzan je 1985. godine dobila ćerku Evu Amuri s italijanskim rediteljem Frankom Amurijem, a od 1988. godine glumica je bila u vezi sa glumcem Timom Robinsom sa kojim ima dva sina, Džeka i Majlsa.

Bila je i u emotivnom odnosu sa Džonatanom Briklinom, ali se ta veza završila 2015. godine.

"Vidite za mene su dani velikih ljubavi gotovi. Sada mi treba osoba sa kojom ću deliti svoj ormarić sa lekovima, a da ujedno ta osoba bude izvanredna. Ne zanima me pol, svejedno mi je da li je muško ili žensko, ni broj godina ni rasa, a ni profesija dotične osobe, bitno mi je samo da moj budući partner bude strastven u onome što radi", svojevremeno je pričala Suzan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 22 sledeca idi na stranu