Veze i odnosi

Georgina i Ronaldo u problemu; "Provodi dane u tržnom centru"

Portugalski mediji prenose da ljubav između čuvenog fudbalera Kristijana Ronalda (38) i Georgine Rodrigez nije takva kakva se čini...

Subota, 22.04.2023.

10:24

Izvor: superžena, 24sata.hr/Monika Kavedžiæ

Georgina i Ronaldo u problemu;
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako možemo da vidimo na slikama na Instagramu da ljubav cveta, prema tvrdnjama koje dolaze sa portugalske televizije, Kristiano se zasitio svoje partnerke.

Naime, u emisiji Noite das Estrelas zaključili su kako su se stvorile tenzije između slavnog para, kao i da su upravo zbog toga što mu je Georgina dosadila, počeli i problemi. Kako oni govore, fudbaler se "umorio" od Georgininog ponašanja koje opisuju kao nerealno, prisiljeno i neozbiljno.

U emisiju su doveli i psihologa Kvuintina Ariesa koji je analizirao ponašanje para u javnosti proteklih nekoliko puta. Došao je do istog zaključka.

"Ronaldovo ponašanje u poslednje vreme pokazuje dve stvari - da u privatnom životu nije srećan i da što se više udaljava od svoje majke Dolores Aveiro, manje je temperamentan. Svi znamo zašto se pomalo udaljava od svoje porodice", rekao je psiholog.

Novinar Daniel Nascimento nadovezao se na tvrdnje psihologa pa rekao:

"Ronaldo nije srećan. Georgina troši dane u tržnom centru u Rijadu i to je jedan od razloga zašto je situacija postala ozbiljna. Ona samo troši, troši i troši. Najgore od svega je to što misli da je na njegovom nivou. Stavlja sebe na postolje, a njemu se to nimalo ne sviđa".

Situaciju između para komentarisao je i voditelj emisije, Leo Caeiro.

"Govorim to već mesecima. Ne ide im dobro i velike su šanse da će raskinuti. Stvarnost je takva da se Kristiano zasitio nje. Još uvek stojim pri tvrdnji da se neće venčati. Zajedno su zbog promocije", rekao je Caeiro.

Ipak, postoje i oni koji se ne slažu s njihovim mišljenjima. Jedna od njih je fudbalerova prijateljica Filipa Kastro, koja ga je u emisiji obranila.

"Mogu potvrditi sa sigurnošću da im dobro ide. Ovo su samo priče i tračevi koje su stvorili ljudi koji ne mogu podneti Georginu", rekla je.

Podsetimo, nedavno su u javnost procurili šokantni dokumenti u kojima je Georgina navedena kao Kristianova robinja. Par se preselio u Saudijsku Arabiju gde nevenčanim parovima nije dopušteno da žive zajedno. Twitterom se proširila Georginina navodna viza u kojoj piše da je ona fudbalerovo vlasništvo jer po zakonima države u kojoj žive, žena ne može da bude nezavisna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.