Veze i odnosi

Žene čekaju u redu da budu sa njim, ali slavni fudbaler sreću je pronašao pored norveške lepotice

Proslavljeni sportista zarađuje skoro milion evra nedeljno i nema ljubitelja fudbala koji ne zna njegovo ime, a on je privatno povučen i skroman momak

Nedelja, 23.04.2023.

08:24

Izvor: B92

Žene čekaju u redu da budu sa njim, ali slavni fudbaler sreću je pronašao pored norveške lepotice
Foto: Profimedia

Podeli:

Mladi norveški fudbaler Erling Haland ima tek 22 godine, a već je jedan od najpopularnijih i najplaćenijih fudbalera planete.

Visoki napadač Mančester sitija, na čiji je talenat nemoguće ostati ravnodušan čak i ako niste preterano upućeni u fudbal, oduševljava iz sedmice u sedmicu svojim igrama, zbog kojih ga nedeljno u Mančesteru plaćaju skoro milion evra, tačnije 983.000.

To nije dovoljno da se nagradi njegovo umeće, pa Siti želi da mu ponudi još bolje uslove kako bi ostao u ovom klubu i trenutno mu se sprema novi ugovor.
Simpatični igrač atraktivan je i ženskom polu, ali na žalost dama, on je zauzet.

Kako su pisali britanski mediji, Haland je uspešan i van terena, gde ljubi norvešku lepoticu Isabel Haugseng Johansen (19).

On je u više prilika viđen sa svojom devojkom, a interesantantno je da ona nije ni manekenka ni influenserka, kako je to često slučaj u ljubavnom životu njegovih kolega.

Halandova draga je – fudbalerka. Štaviše, upravo su se zahvaljujući svom omiljenom sportu i upoznali.

Erling se priključio FK Brine, iz istoimenog grada, kad aje imao samo pet godina, a tu je proveo deceniju pre nego što je prešao u Molde. Potom je nastupao za Salcburg, Borusiju Dortmund i, sada, za Mančester siti, a devojku koja mu je ukrala srce upoznao je još u Brineu.

Oni su zajedno pohađali klupsku akademiju i tada se zbližili, ali je njihova veza navodno počela dok je fudbaler igrao za Borusiju.

"Njihova veza deluje prilično ozbiljno", rekao je nedavno za The Sun izvor blizak sportistki.

"Erling ima svet pod nogama, a žene čekaju u redu da budu njegove partnerke", veruje neimenovani izvor.

"Ali on je vrlo razuman momak i sasvim je logično to što je s devojkom iz svog grada, koju poznaje godinama. Mora da da veruje ljudima u svom životu i koncentriše se samo na fudbal".

Par se retko eksponira u javnosti, a tokom pauze za Svetsko prvenstvo u Kataru, na kom Norveška nije učestovala, viđeni su tokom odmora u sunčanoj Marbelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.