Veze i odnosi

Hemija između glumaca više nego očigledna: Njegova devojka odmah otpratila zanosnu Sidnej FOTO

Na Sinemakonu, zvezda serije "Euforija" Sidnej Svini zavodljivo je gledala svog glumačkog kolegu Glena Pola na crvenom tepihu, i to baš nakon što ju je njegova devojka otpratila, odnosno, izbrisala s Instagrama.

Sreda, 26.04.2023.

11:30

Izvor: B92

Hemija između glumaca više nego očigledna: Njegova devojka odmah otpratila zanosnu Sidnej  FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako piše Dejli mejl, Glen Pol, zvezda filma "Top Gun: Maverick", izgledao je kao da mu je prilično prijatno sa Svini dok su zajedno došli na Sinemakon u Las Vegasu. Glen (34) je pozirao s 25-godišnjom Svini, koja je izgledala zapanjujuće dobro u roze haljini bez naramenica.

Glumac je snimljen kako srećan stavlja ruku oko njenih ramena dok su šetali crvenim tepihom. Dvojac je bio tamo kako bi promovisaoo svoju romantičnu komediju koja još nije dobila naslov, ali je snimljena u Australiji.

Pejdž siks je u ponedjeljak izvestio da je Polova devojka Džidži Paris otpratila Svini na Instagramu i da je prestanak praćenja podstakao nagađanja da su njih dvoje raskinuli.

Tračerski Instagram nalog koji predviđa veze poznatih, DeuxMoi, veruje da su Pol i Paris prolazili kroz težak period pre nego što je snimanje njegovog novog filma sa Svini uopšte počelo. Paris je prošlog meseca posetila svog dečka na setu u Sidneju, ali je otišla nakon manje od dva nedelje, piše Pejdž siks.

Međutim, ostavila je komentar podrške na objavu koju je Svini objavila na Instagramu najavljujući njihov novi film.

Doduše, glasine o hemiji na setu između Glena i Sidnej su konstantno kružile, a viđeni su kako snimaju scenu u kojoj su se strastveno poljubili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare