Veze i odnosi

Ljubavne sudbine "Prijatelja": Metju nije pronašao srodnu dušu, a ni oni nemaju sreće

Iako nas je stalno zasmejavao, omiljeni Čendler nije imao sreće u životu i pored toga što je imao skromne želje, a ni njegove kolege iz "Prijatelja" se nisu proslavile u pronalasku srodne duše.

Ponedeljak, 30.10.2023.

13:24

Izvor: 24sata.hr

Ljubavne sudbine
Foto: s_bukley/Shutterstock

Podeli:

Smrt Metjua Perija, čuvenog i omiljenog Čendlera iz kultnih "Prijatelja", rastužila je svet. Preminuo je u svom domu u Los Anđelesu, godinu dana nakon što je ogolio dušu pred celim svetom u svojim memoarima i otkrio kroz šta je prolazio tokom prerano ugašenog života. Njegovi prijatelji kažu da se osećao kao da nikada neće pronaći pravu ljubav, te da je jedino želeo da bude srećan, ali je sreću, izgleda, tražio na pogrešnim mestima.

Kažu da je Metju uvek sanjao o porodici i želeo da ima suprugu i nekoliko dece. Bio je razočaran zbog propalih veza. Jednom prilikom je izjavio da mu ne bi smetalo ni da bude u braku sa ženom koja već ima decu, a to je otkrio izvor blizak glumcu za Dejli mejl (Daily Mail) i dodao da je tužno što je umro sam.

O ljubavnom životu Metjua Perija već smo pisali, pa pročitajte detaljnije.

A kada su u pitanju ostali glumci iz "Prijatelja", nisu svi imali sreće u ljubavi. Tu su propali brakovi, burne veze, ali i jedna duga zajednica...

Dženifer Aniston su slomili razvodi

Foto: Profimedia

Metju je za nju govorio da je jedina bila tu kada je "padao" i, kada mu je bilo najteže, ona je ta koja bi mu uvek pružila ruku. Potajno je bio i zaljubljen u nju, ali nikada nisu zakoračili u nešto više od drugarstva. Ni ona nije pronašla srodnu dušu, a iza sebe ima dva propala braka, s Bredom Pitom i Džastinom Teruom.

Dejvid Švimer ima propali brak, a sada je solo

S britanskom umetnicom Zoi Bakmen započeo je vezu 2007. godine, a venčali su se tri godine kasnije. Ćerku su dobili 2011, a šest godina kasnije objavili su da se razvode.

Imao je romansu sa Tinom Baret, Natali Imbrulja mu je takođe bila partnerka, kao i Mini Drajver. Priznao je i da je prema Dženifer Aniston gajio osećanja tokom snimanja prve sezone "Prijatelja", ali da nikada nisu prešli granicu.

Kortni Koks je u srećnoj vezi 10 godina

Pre ove veze imala je mnogo propalih romansi. Šest godina se zabavljala sa zvezdom filma "Betmen" Majklom Kitonom, koji je bio i ostao miljenik žena, a šuškalo se i da je imala nešto sa Kevinom Kostnerom. Na snimanju filma "Vrisak" je upoznala budućeg supruga Dejvida Arketa, za kojeg se udala tri godine kasnije.

Imaju ćerku Koko, a 2010. su se razišli, da bi se tek tri godine kasnije i zvanično razveli. Ubrzo se našla u zagrljaju kolege iz serije "Cougar Town", ali nije potrajalo, a trenutno je u vezi s muzičarem Džonijem Mekdejdom, s kojim je u septembru proslavila 10. godišnjicu ljubavi.

Lisa Kudrou vodi porodičan život

Dok su njene koleginice obilazile holivudske žurke i bile na naslovnicama zbog ljubavnih uspona i padova, "Fibi" je pred novinarima retko pričala o privatnom životu i marljivo radila na svijanju porodičnog gnezda.

Već 28 godina je u srećnom braku s Majklom Sternom i imaju sina Džulijana.

I Met Leblank je bio zaljubljen u Dženifer

Met je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu dok je trajalo emitovanje "Prijatelja". Pisalo se i da je bio sa Dženifer Aniston, ali oboje su to poricali. Navodno je bio u vezi sa koleginicom Andreom Anders, koja je kratko glumila u "Prijateljima".

Iza sebe ima propali brak sa američko-britanskim modelom Melisom Meknajt i ćerku Marinu. Upoznali su se 1997. godine, kada je ona bila samohrana majka dvoje dece. Razveli su se u oktobru 2006. nakon samo dve godine braka.

Posle razvoda je sreću pokušao da pronađe sa televizijskom producentkinjom Aurorom Maligan, 2017. Navodno su se zbog udaljenosti razišli još 2020. godine, ali to još uvek nije ozvaničeno u javnosti.

Pročitajte više i o ljubavi Metjua Perija i Džulije Roberts.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare