Veze i odnosi

Ženi se najzgodniji muškarac – opet: Verio glumicu, a rekao da nikad više neće stupiti u brak FOTO

Glumac i producent Čening Tejtum, koji je svojevremeno proglašen za najseksepilinijeg muškarca na svetu, posle jednog neuspelog braka opet je, navodno, odlučio da se skrasi.

Utorak, 31.10.2023.

15:28

Izvor: superžena

Ženi se najzgodniji muškarac – opet: Verio glumicu, a rekao da nikad više neće stupiti u brak FOTO
Foto: Tinseltown/Shutterstock

Podeli:

Već dve godine je u vezi sa glumicom Zoi Kravic (34), ćerkom Lenija Kravica, a nedavno ju je i verio. Iako privatan život kriju i ne pričaju puno o svojoj romansi, na ruci lepe Zoi blista dijamantski prsten, a i nekoliko izvora potvrdilo je za magazin Pipl da ju je čuveni Madžik Majk zaprosio.

Njemu će ovo biti drugi brak, iako je u januaru za Veniti fer rekao da ne zna da li će se ikada ponovo ženiti.

"Veze su za mene teške. Iako sam pomalo monogamista. U poslu nemam taj strah da će se nešto uništiti, ali kada su u pitanju ljudi koje volim, stvarno mi je teško. Završi se tako što se previše trudim", izjavio je tada.

Čening i Zoi su se upoznali kada je ona glumila i režirala svoj prvi film "Pussy Island" 2020. U oktobru 2021. su se prvi put pojavili u javnosti kao par.

Čini se da je posle razvoda od Džene Djuan, s kojom ima ćerku Everli, kojoj je veoma posvećen, ipak vratio veru u ljubav, na žalost brojnih obožavateljki širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.