Veze i odnosi

Dragoceni trenuci s porodicom: Strastven poljubac Jelene i Novaka Đokovića obišao svet FOTO

Jelena i Novak Đoković uživaju u zajedničkim trenucima kad god su u prilici, a čuveni par trenutno se nalazi na porodičnom odmoru u Marbelji, koja im je kao drugi dom.

Ponedeljak, 27.11.2023.

17:15

Izvor: superžena

Dragoceni trenuci s porodicom: Strastven poljubac Jelene i Novaka Đokovića obišao svet FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Fotografi su ih slikali dok su uživali na plaži sa decom i psima, a ljubav slavnog tenisera i njegove supruge i posle skoro deset godina braka ista je kao i prvog dana.

Da žive kao sav normalan svet svedoče fotografije nastale juče, kada su oboje bili ležerno obučeni i uživali u malim stvarima.

Jelena propagira prirodan i jednostavan izgled, pa je bila bez trunke šminke, ali u pažljivo odabranim sportskim komadima, a Novak u svom već prepoznatljivom sportskom stilu.

Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta, koji je u ovoj godini ostvario neverovatan uspeh u karijeri, uz porodicu je lakše podneo poraz Srbije u polufinalu Dejvis kupa u Malagi, ali i još jednom dokazao da vreme provedeno s najmilijima nema cenu.

Foto: Profimedia

Slavni Novak Đoković na kačketu je imao i zanimljivu poruku:

"Dreamers are champions".

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.