"Promenile smo se, ali na gore": Sloboda Mićalović komentarisala brak i izazvala burne reakcije

Glumica je iskreno iznela svoj stav o bračnoj zajednici u ovim vremenima, te na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara.

Veze i odnosi | Blic/Superžena |
Podeli
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloboda Mićalović je godinama u srećnom braku s kolegom Vojinom Ćetkovićem; imaju bliznakinje i važe za jedan od najskladnijih parova s naše javne scene; a nakon što je javno iznela svoj stav o braku naišla je na burne reakcije.

Lepa i uspešna glumica izjavila je da smatra kako žene danas "ne poštuju muževe", a njena izjava od tada ne prestaje da bude komentarisana na društvenim mrežama.

"Mislim da smo se promenile, ali na gore. Mi smo se emancipovale i tražile da budemo nezavisne, ali mislim da smo time sebi napravile veliki problem. Ja imam 37 godina i nisam sigurna da bih mogla da živim kao što je Simka živela. Prija mi da budem svoja, da imam svoje parče hleba, da se ja nešto pitam, sve što je tada bilo nemoguće i nedopustivo. Ali, tešku stvar smo sebi zadale - da budemo i majke i domaćice, i uspešne žene i supruge, i lepe i negovane", izjavila je Sloboda u emisiji "Balkanskom ulicom" osvrćući se na lik Simke Katić koji je tumačila u ekranizaciji "Korena".

"Mi smo danas izgubile taj odnos, odnosno poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brze na jeziku, a to nas onda košta. One su bile mudrije. Čini mi se da je ženama po prirodi dato da budu mudre, a muškarcima je data snaga. Mislim da to malo koristimo, više bismo mi da se bijemo s njima rečima, da budemo mi jake, a ne treba, prosto ne treba."

Foto: Marija Mladjen/ATAImages
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu