Veze i odnosi

Šon Pen uhvaćen s poznatom lepoticom: Fotke sve govore, šuška se da su novi holivudski par FOTO

Nema potvrde o tome da li je slavni glumac i dalje u vezi sa koleginicom Olgom Korotjajevom.

Nedelja, 10.12.2023.

14:09

Izvor: superžena

Šon Pen uhvaćen s poznatom lepoticom: Fotke sve govore, šuška se da su novi holivudski par FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Šon Pen (63) je pre nepunih godinu dana započeo ljubavnu vezu sa koleginicom, ukrajinskom glumicom Olgom Korotjajevom, međutim glumčeve najnovije fotografije ne idu u prilog tome da su i dalje u ljubavi.

Slavni zavodnik je uhvaćen sa čuvenom lepoticom Natali Kili (39), koja je od njega mlađa 24 godine i s kojom je prvo bio na romantičnom ručku u restoranu, a sutradan su zajedno uživali i na plaži, maksimalno opušteni.

Njihove najnovije fotografije nastale dok su uživali na pesku podstakle su sumnje da među njima ima više od prijateljstva i da su, navodno, novi holivudski par.

Glumica je ispod bele raskopčane košulje nosila zeleni bikini koji je istakao njenu savršenu figuru, dok je Šon Pen bio u šortsu i bermudama.

Držali su se za ruke i uživali na vrelom pesku, te zaista odavali utisak ljubavnog para. Da li je zaista tako, ostaje da vidimo...

Podsetimo, Šon Pen se prošle godine razveo od glumice Lejle Džordž s kojom je bio u braku od 2020. godine, a izjavio je tada da je on kriv za razvod braka.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.