Tuširanjem protiv stresa: Evo kako da se opustite

Tuš-kabinu pretvorite u antistres zonu: dokazano je da se više opuštamo kada se tuširamo u mraku, zato prigušite svetla, umesto sijalica upalite mirišljave sveće, unesite granu sveže lavande ili ruzmarina.

Zdrav duh | Novosti |
Podeli

Voda eliminiše negativnu energiju, pa kada ste napeti, možete da uronite u aromatičnu kupku. Ako nemate toliko vremena, možete i da se istuširate, tuš-kabinu pretvorite u antistres zonu.

Dokazano je da se više opuštamo kada se tuširamo u mraku, zato prigušite svetla, umesto sijalica upalite mirišljave sveće. Vežite u tuš-kabini granu sveže lavande ili ruzmarina. Kada se pokvase od vode i pare, ispuštaće divnu aromu, koja opušta čula. Savršen početak i kraj dana, zar ne?

Pevanje je odlično u borbi protiv stresa, pa dok vam kapi vode klize niz telo, pevušite omiljene pesme. A da biste lakše pustili glas, nabavite sunđer za kupanje u obliku mikrofona.

Na tržištu postoje i držači za flašu i čašu, koji se mogu instalirati na zidove kabine, što je savršeno za sve koji vole da dan završe sa nekoliko gutljaja vina.

Izvor: novosti

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu