Nezavisne domaćice "napadaju": Tredvajf žene odbacuju feminizam, obožavaju da služe muškarcima

Mnoge žene veruju da bi trebalo da se pokoravaju svojim muževima i da bi trebalo da služe njima i porodici. To izaziva kritike i osude feministkinja, jer zbog reči 'pokoravanje' i 'služenje' misle da pristajemo na tretman - žene su manje vredne, kaže jedna od mnogobrojnih sledbenica najnovijeg trenda.

Zdrav duh | J.V. | Super žena |
Podeli
Foto: fizkes/ATAImages
Foto: fizkes/ATAImages

Najnoviji trend na TikToku okupio je mnogobrojne žene domaćice koje čvrsto odbacuju ideju feminizma. One svakodnevno objavljuju video-materijale porodičnih dužnosti na pomenutoj mreži uz hešteg tredvajf, tradwife, kako bi svetu stavile do znanja da su one nezavisne domaćice.

"Nikad nisam verovala da bi žene trebalo da rade ako su u braku i imaju decu", rekla je u svom videu 25-godišnja korisnica Isti Vilijams, a druga je dodala: "Mi žene smo shvatile da možemo da se takmičimo s muškarcima; međutim, po koju cenu?"

"Vidim da su se žene udaljile od svojih prvobitnih uloga, kako bi se takmičile s muškarcima", "To je pogrešno. Mi smo žene i to moramo da razumemo", "Biblija posebno govori o rodnim ulogama, a ja to u potpunosti podržavam", samo su neki od komentara horde ponosnih domaćica.

Uloga žene u domaćinstvu je njena najvažnija životna svrha, posebno ako se ostvarila i kao majka, tvrdi još jedna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu