Zdravlje žene

Ne ide u teretanu, ali čisti kuću – tajna savršenog izgleda Lidije Vukićević je otkrivena FOTO

Mnogi se pitaju kako Lidija Vukićević održava svoju vitku liniju, a u nedavnoj objavi na Instagramu je otkrila male tajne svog dobrog izgleda.

Nedelja, 11.09.2022.

12:22

Izvor: Super žena

Ne ide u teretanu, ali čisti kuću – tajna savršenog izgleda Lidije Vukićević je otkrivena FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle,morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem, nemam ženu koja mi čisti kuću, pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičim radom gde aktiviram sve mišiće", otkrila je Lidija.

Lidija Vukićević ne izlazi bez ruža i rumenila: "Ako si baba svojim unucima, nisi celom svetu"

Ona je, takođe, istakla da je napravila i svojevrsni plan ishrane koji je, pored čišćenja kuće, održava u tom formi.

"Bio mi je potreban neko sličan": Lidija Vukićević je u vezi sa dve decenije mlađim Italijanom

"Napravila sam sama listu ishrane jer se držim one Šekspirove rečenice 'Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani'. Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala, sasvim je dovoljna garderoba da odredi da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili. Šetam mnogo sa svojim životinjicama i pre svega život sam uzela u svoje ruke", kaže naša glumica, te dodaje da godinama živi po svojim pravilima bez osvrtanja na druge.

Vatrena transformacija - Lidija Vukićević drastično promenila izgled FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.