Brijala bradu dva puta dnevno: Sada je ponosna na svoj izgled i bavi se nesvakidašnjim poslom FOTO

Svoj abnormalni rast kose na licu Dakota Kuk je primetila sa svega 13 godina. Kako je rekla u intervjuu za strane medije, tokom tinejdžerskog perioda potrošila je dosta vremena u kozmetičkim salonima, jer je, minimum, dva puta dnevno išla na depilaciju.

Zdravlje žene | Super žena |
Podeli

Iako nije imala kontrolu nad svojim stanjem, osude javnosti uvek su bile prisutne, a to je prouzrokovalo plaćanje psihoterapije u tinejdžerskim godinama. Stalno se borila sa depresijom i sa anksioznošću, a uzrok abnormalnog rasta dlaka u predelu lica još nije otkriven uprkos mnogobrojnim kliničkim ispitivanjima. Zdravstveni radnici i stručnjaci veruju da je problem u njenim nadbubrežnim žlezdama koje proizvode povišen nivo testosterona koji nju životno ne ugrožava.

"Odrasla sam u periodu gde su žene s dlakama na licu bile stigmatizovane. Radnice u salonu su mi govorile da ne bi trebalo da imam dlake”, rekla je za Daily Star.

"Pretpostavljam da su ove reči bile duboko urezane u meni, jer sam narednih 10 godina 'visila' u kozmetičkim salonima. Nisam čak htela ni da se fotografišem", priseća se ona.

Danas, 30-godišnja Dakota Kuk ponosno nosi svoju bradu, a svoju najveću manu iskoristila je na najbolji mogući način, kaže ona. Radi u cirkusu kao dama sa bradom koja zabavlja sve posetioce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 7 sledeca idi na stranu