Završila u bolnici zbog filera, kao pčele da su je izujedale – "užasno i bolno" FOTO

Doktori specilisti često ističu da svaka intervencija sa sobom nosi i određeni rizik, a sa njom se susrela i Ema Kornet .

Zdravlje žene | M. M. | Super žena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Devojka je svoje iskustvo podelila na Tiktoku, a poneti ovim primerom, kao i primerima iza naše zemlje i regiona, obavezno se prvo posavetujete sa lekarom i birajte proverene klinike i iskusne doktore.

Osamnestogodišnja Ema Kornet iz Kentakija opredelila se za jednu od najtraženijih estetskih korekcija, koja je nažalost krenula po zlu.

Ema je izabrala lokalnog kozmetičara i želala da minimalno poboljša volumen usana, ali nakon injekcije, usta su počela da otiču i kako je rekla "mislila je da će pući":

"Otišla sam na samo malo prirodnog punjenja, to je sve što mi je trebalo", rekla je. Istakla je da je iskustvo bilo užasno i veoma bolno.

Alergijska reakcija na filere je brzo počela, a zbog straha i jakog bola Emi su morali da pomognu drugi lekari.

Zahvat sa filerima je izveden krajem decembra, a posle nekoliko dana, Ema je prijavila da se otok smanjio, ali i da su usta izgledala kao pre zahvata. Istakla je da "nije očekivala da će postati viralna, ali da je srećna što je podelila svoje iskustvo i nada se da njena serija slika upozoriti druge".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu