Zdravlje žene

Slavna lepotica otkrila tajnu mladolikog izgleda: Uskoro puni 50, a botoks nije koristila

Nekada je harala modnim pistama i bila Viktorijin anđeo, a i danas je među najlepšim ženama sveta.

Ponedeljak, 27.11.2023.

19:25

Izvor: Super žena

Slavna lepotica otkrila tajnu mladolikog izgleda: Uskoro puni 50, a botoks nije koristila
Foto: Profimedia

Podeli:

Nekadašnja manekenka, producentkinja i voditeljka Tajra Benks, koja je osvajala svet zajedno sa Žizel Bundšen, Alesandrom Ambrosio i Hajdi Klum, i danas izgleda besprekorno, a tajna njenog mladolikog izgleda je u tome da ne dopušta da joj lice izgleda ispijeno i mršavo.

Otkrila je da nikada nije ubrizgavala botoks te da nije bilo potrebe za ovim vidom ulepšavanja, jer nije bežala od viška kilograma, što je pomoglo da joj lice izgleda prirodno i lepo.

"Mislim da je tajna u višku kilograma, jer nisam bila previše mršava. Uverena sam da lice stari kada ste jako mršavi, pa mislim da 'malo viška' održava lice lepim. Nisam pristala na injekcije", otkrila je ova lepotica.

Osim toga, ne "srami" se sede kose, već je obožava, a jedino što je promenila na sebi jeste nos, koji je operisala još na početku karijere. Iako se ne protivi kozmetičkim tretmanima i operacijama, ne poseže za njima.

"Nos sam operisala pre mnogo godina. Nisam protiv injekcija. Možda se jednog dana odlučim za njih, ali za sada - ništa od toga", izjavila je bivša manekenka, koja će 4. decembra napuniti 50 godina.

"Kad sam bila mlađa, sa 50 si bio starac, zar ne? Toliko su imale naše bake, a danas, kada pogledam Dženifer Lopez, Hale Beri, Dženifer Aniston...pitam se da li one zaista imaju toliko godina?", priznala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare