"Najtužnije princeze na svetu" dugo nema u javnosti, ima li razloga za zabrinutost?

Supruga Alberta od Monaka, Šarlin, koju su mediji prozvali "najtužnijom princezom na svetu", već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, što je zabrinulo mnoge.

Životi poznatih | index.hr |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pre nekoliko dana propustila je i događaj bitan za promociju sportskog života među decom i mladima te tako produbila sumnje da se s njom nešto događa.

Umesto nje pojavio se njen suprug, princ Albert II, i primio ček u iznosu od tri hiljade evra koji mu je predala glavna poverenica za nacionalno obrazovanje, mlade i sport za Monako. Novac je namenjen osnivanju škole za ragbi u Ekvadoru, piše Gala.

Ovo je već drugo pojavljivanje Alberta na takvim događanjima bez supruge, koja inače ovakve događaje nikad nije propuštala.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Često se nagađalo i pisalo o tuzi u kojoj Šarlin živi, a veruje se i da je to sve zbog Albertovog neverstva. Kada se Šarlin u javnosti pojavila sa obrijanom polovinom glave, u decembru prošle godine, neki mediji su to protumačili kao bunt protiv njenog supruga.

Puno prašine je podigla u javnosti na dan svog venčanja jer je plakala, a mnogi nisu verovali da su u pitanju bile suze radosnice. Ona i Albert su i medeni mesec proveli odvojeno, u hotelima udaljenim jedan od drugog kilometrima.

Pre veze i braka sa sinom legendarne Grejs Keli, bila je uspešna plivačica. I princ Albert se tada bavio sportom i bio je vođa olimpijskog bob tima. Upoznali su se na plivačkom takmičenju u Monaku 2000.

Princeza Šarlin u decembru 2020.godine/Foto:Profimedia
Princeza Šarlin u decembru 2020.godine/Foto:Profimedia

Šarlin je 20 godina mlađa od Alberta i znala je za njegovu reputaciju plejboja pa ga je na početku odbijala. Pošto je shvatio da neće uspeti da je osvoji, princ je nastavio po starom, čak se i verio s drugom devojkom, ali je ta veridba raskinuta.

Šarlin i on su se ponovo sreli u Italiji i tada su započeli vezu. Za nekoliko godina svetski mediji su preneli da će se srećni par venčati u Monaku, ali ono što se desilo pre svadbe se teško zaboravlja i prva je naznaka nesreće koja je obeležila Šarlinin život.

Neposredno pre venčanja Albertova nekadašnja ljubavnica obavestila je javnost da sa princom ima dvoje vanbračne dece. Šarlin je zbog toga htela da ga ostavi, i pričalo se da je tri puta pokušala da pobegne, ali su joj Albertovi ljudi oduzeli pasoš i nisu joj dali da ode. To su njegovi portparoli demantovali.

Od tog trenutka princeza Šarlin je nastavila da živi u zlatnom kavezu iz kog nikada nije uspela da izađe. Na svom venčanju je plakala, što je kasnije objasnila kao uzbuđenje, iako fotografije sa ceremonije otkrivaju duboku tugu.

Albert i ona su 2014. dobili blizance, i od tada je njena pažnja potpuno usmerena na decu. Kada se pojave neke nove fotografije, njen izraz lica odaje dozu tuge o kojoj nikad nije imala prilike da javno govori.

Albert je demantovao sve navode o glasinama i pretio je medijima tužbama, iako je potvrdio da su na medenom mesecu odseli u različitim hotelima „iz praktičnih razloga“.

Kad su ga jednom prilikom novinari pitali koji je njen najveći kvalitet, rekao je: „Shvatio sam da je ona neverovatno otporna.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 45 sledeca idi na stranu