Aktuelno

Bivša žena Flavija Brijatorea - skandal diva savšenog tela FOTO

Nedavno je izjavila da njih dvoje "imaju ugovor, po kom tri godine nakon razvoda ne sme da bude u javnosti s novim partnerom".

Utorak, 31.08.2021.

11:07

Izvor: B92

Bivša žena Flavija Brijatorea - skandal diva savšenog tela FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Elizabeta Gregorači (41) je italijanska manekenka i TV voditeljka, koja svojom atraktivnom pojavom privlači pažnju, ali i skandaloznim privatnim životom koji je česta meta italijanskih tabloida.

Ova Italijanka je svoju karijeru na televiziji započela početkom dve hiljaditih, ali se brzo našla u središtu skandala kada je u javnost dospeo snimak gde nudi određene usluge u zamenu za posao na nacionalnoj italijanskoj televiziji RAI.

Ipak, ovaj potez joj je obezbedio posao u šou "Buona Domenica", a angažovao ju je ni više ni manje nego bivši italijanski premijer i vlasnik kanala "Mediaset".

Foto: Profimedia

Takođe, bavila se i manekenstvom, radila na revijama Dolče i Gabane, Đorđa Armanija i radila je kampanje za "Vonderbra".

Gregorači se 2008. godine udala za 30 godina starijeg italijasnkog biznismena, nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1, Flavia Brijatorea. Zanimljivo je da je vozač svadbenog automobila bio je dvostruki šampion Formule 1 Fernando Alonso, koji je nakon ceremonije odvezao mladence na prijem u zamak Torcresčenza.

Dve godine kasnije, par je dobio sina, a brak je trajao do 2017. godine. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima nakon rastave, a Elizabeta je nedavno izjavila njih dvoje "imaju ugovor, po kom tri godine nakon razvoda ne sme da bude u javnosti s novim partnerom".

Prema tom ugovoru, u slučaju rastave Elizabeta ne sme u medijima da se pojavi s nekim drugim muškarcem. U supotnom bi morala da plati vrlo visoke penale.

Primećeno je da Elizabeta dosta vrema provodi sa sinom Nejtanom i rado deli zajedničke fotografije sa njim.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.