Aktuelno

Samo za ženske oči – Orlando Blum stari "kao dobro vino" FOTO

Britanski glumac Orlando Blum uslikan je na plaži u Santa Barbari.

Četvrtak, 02.06.2022.

08:28

Izvor: superžena

Samo za ženske oči – Orlando Blum stari
Foto: Profimedia

Podeli:

Da preciziramo, muž američke pevačice Kejti Peri fotografisan je dok izlazi iz vode, pokazujući svoje mišićavo i dobro očuvano telo. Ne možemo, a da ne primetimo da Orlando u svojim, relativno, zrelim godinama (45) izgleda kao Apolon, te da su za njega godine samo broj. Ko bi odoleo njegovom šarmu, ali i izgledu?

Podsetimo, jedna od najpopularnijih pevačica na svetu Kejti Peri u braku je sa glumcem Orlandom Blumom od 2016. godine. Par ima i ćerku Dejzi koja je bila kruna njihove ljubavi. Kako je Peri rekla u jednom intervjuu za strane medije, to je bila najbolja odluka koju je donela u životu.

"Najbolja odluka koju sam donela u svom životu. Nisam bila baš okrenuta majčinstvu ranije i mislim da to verovatno potiče od nekih stvari iz detinjstva. Ali kad sam videla koliko je Orlando sjajan otac, sve se promenilo", ispričala je jednom prilikom pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.