Aktuelno

"Ruska Amazonka" ima 102 kg i njeni mišići su san svakog muškarca FOTO

Ruskinja Natalija Kuznjecova je višestruka svetska šampionka u dizanju tegova, a mnogi muškarci bi joj pozavideli na ovakvom telu.

Petak, 30.09.2022.

15:37

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ovu 31-godišnjakinju iz grada Čita zvou i "ruskom Amazonkom" i popularna je na društvenim mrežama, gde često deli fotografije i video-materijale iz privatnog života.

A kako je sve počelo?

Ona je u svet bodibildinga ušla još kao 14-godišnjakinja u želji da poveća samopouzdanje. Međutim, želja se pretvorila u veliku ljubav, a teretana je postala njen drugi dom.

"Nisam sanjala o karijeri profesionalnog sportiste. Kao i mnogi, otišla sam u teretanu bez nekog željenog cilja, ali nakon tri meseca, moj trener me je pitao hoću li da učestvujem na takmičenju", rekla je ona jednom prilikom.

Što se tiče njenih mera, može se reći da su i više nego impresivne - visoka je 173 cm i teška je između 90 i 102 kilograma, u zavisnost da li se sprema za takmičenje ili ne. Obim njenog bicepsa iznosi neverovatnih 51 cm, a grudi 130 cm. Ljudi je često prepoznaju na ulici zbog specifičnog izgleda, ali to njoj ne smeta.

"Navikla sam na slavu i prija mi", rekla je Ruskinja.

Što se tiče njenog ljubavnog života, svog sadašnjeg supruga Vladislava (45) upoznala pre 13 godina, a ni jedno ni drugo nemaju problem što Natalija ima veći biceps od njega.

"Uzajamna ljubav i podrška su ključ naše zdrave veze", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.