Aktuelno

Nejmar nije najveća senzacija u Kataru, ali njegova sestra jeste FOTO

Fudbalsku zvezdu Brazila - Nejmara na Svetskom prvenstvu, pored njegovih mnogobrojnih fanova, bodri i porodica sa tribina.

Subota, 26.11.2022.

12:57

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Iako su pogledi javnosti usmereni ka Nejmarovoj igri, može se reći da oči poblike, po neki put, malo "zalutaju", te i ona dođe do izražaja - Nejmarova mlađa sestra Rafaela Santos.

Bez obzira da li je njen brat deo ekipe ili ne, Rafaela je strastvena navijačica i često prati fudbalske utakmice. Jednom je zbog svog euforičnog stanja i bratovljevog odlučujućeg gola iščašila i rame.

Koliko su Nejmar i njegova sestra povezani, svedoči i činjenica da ga Rafaela često prati na sportskim dešavanjima i velikim utakmicama, kako bi mu pružila podršku.

Inače, Rafaela je, prema pisanjima stranih medija, manekenka koja pored karijere modela zarađuje i od društvenh mreža. Popularnije rečeno, Nejmarova mlađa sestra je, takođe, i influenserka na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.