Aktuelno

Ima preko 90 kilograma i njenoj harizmi nema ravne: Ona je najseksepilnija žena na svetu FOTO

Časopis "Maksim" proglasio je plus sajz model Ešli Grejem za najseksepilnijom ženom sveta u 2023. godini.

Četvrtak, 20.04.2023.

07:52

Izvor: B92

Ima preko 90 kilograma i njenoj harizmi nema ravne: Ona je najseksepilnija žena na svetu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

"Maksim" je tradicionalno objavio svoju godišnju listu Hot 100 za 2023. godinu, na kojoj su se spisku našle najuspešnije i najlepše žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. Na vrh su stavili Ešli, jedno od najpoznatijih imena plus size pokreta.

"Ešli Grejem, kraljica oblina, dašak je svežeg vazduha u modnoj industriji. Ona nije samo model, ona je pokret. Ešli nas podseća da tajna nije samo u prihvatanju svojih oblina, već u prihvatanju sebe onakvima kakvi jeste", poručili su u tekstu o ovoj lepotici koju su sa samo 12 godina otkrili u jednom šoping-centru.

"Ona je hodajuće umetničko delo. Da je Botičeli danas živ, ona bi bila njegova Venera", dodali su još iz Maksima. Manekenka na Instagramu ima preko 20 miliona pratioca kojima svakodnevno poručuje da moraju da prihvate svoja tela, bez obzira na veličinu i oblik. 2021. godine rodila je blizance i ponosno je pozirala gola i objavila realnu fotografiju.

Odmah iza nje su se našle Margo Robi, Ana de Armas, Samara Viving, Sabrina Karpenter i druge...

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.