Aktuelno

I ona je poklekla: Imala je najsavršenije lice na svetu, a mnogi je sada nisu prepoznali VIDEO

Iako je važila za jednu od žena s najsavršenijim licem - prema teoriji zlatnog preseka, omiljena holivudska glumica sve je iznenadila izgledom tokom poslednjeg javnog pojavljivanja.

Nedelja, 30.04.2023.

13:34

Izvor: klix.ba, superžena

I ona je poklekla: Imala je najsavršenije lice na svetu, a mnogi je sada nisu prepoznali VIDEO
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Podeli:

Oskarovka Natali Portman gostovala je u emisiji "The Late Late Show" s Džejmsom Kordenom, gde je govorila o svom novom dokumentarcu pod nazivom "Angel City", odnosno o pokretanju ženske fudbalske lige u Los Anđelesu. Međutim, gledaocima šoua je nešto drugo "zapalo za oko".

Čini se da je 41-godišnja glumica, po uzoru na druge koleginice, posegnula za estetskim korekcijama, te su fileri i botoks bili vidljivi na njenom licu.

"Imala je toliko jedinstvenu lepotu, ne mogu da verujem da se pretvorila u sve ostale", "Toliko lepo, sofisticirano lice i da sebi napravi ovo", "Šta je, pobogu, napravila sa svojim licem?", "Ima potpuno novo lice", "Izgleda kao Demi Mur", "Ne bih znao o kome je reč da niste napisali", samo su neki od komentara koji kruže društvenim mrežama.

Inače, Natali je zbog svoje prirodne lepote bila uvrštena na liste najlepših žena sveta, a mnogi su joj se divili jer se, barem do nedavno, nije podvrgnula estetskim zahvatima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare