Aktuelno

Savršena u 55. godini: Omiljena glumica pozirala za naslovnicu samo u bikiniju i sakou FOTO

Zvezda "Prijatelja" Dženifer Aniston mnogima je odavno ušla pod kožu i postala jedna od omiljenih holivudskih zvezda, a spada u one žene koje nemaju nikakav problem sa starenjem, jer s godinama postaju sve lepše i ženstvenije.

Četvrtak, 28.09.2023.

08:47

Izvor: superžena

Savršena u 55. godini: Omiljena glumica pozirala za naslovnicu samo u bikiniju i sakou FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica se slikala za naslovnicu magazina CR Fashion Book za koji je pozirala u nekoliko izdanja, a najprimamljivija javnosti je, naravno, fotografija u bikiniju preko kojeg nosi samo sako.

Sjajna Džen zadivila je u crnoj top košulji, pantalonama i kravati koje potpisuje modni brend Valentino, a grudnjak je Fleur du Mal. Takođe i u odelu Bottega Veneta, čime je podsetila na svoj stil iz kultnih "Prijatelja".

Fotografije su crno-bele i prikazuju svu otmenost i eleganciju slavne glumice, čiju savršenu liniju nema potrebe ni da komentarišemo. Za magazin je pričala o svojoj frizuri, koja je postala njen zaštitni znak još 90-ih, a kosa joj je odlična zahvaljujući brendu LolaVie koji je decenijama nastajao.

"Svi proizvodi koje sam koristila tokom svog života - kod kuće ili na poslu - bili su deo istraživanja i razvoja za LolaVie", izjavila je Aniston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.