Aktuelno

Ko bi rekao da ova žena ima 60 godina, njeno zategnuto telo je raj za oči FOTO

Glumica Demi Mur često je aktivna na svojim društvenim mrežama, te je nedavno objavila kompilaciju atraktivnih fotografija na Instagramu.

Utorak, 31.10.2023.

10:45

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Kako se vidi, 60-godišnja glumca posetila je Veliki kanjon reke Kolorado, a društvo na ovom putovanju pravila joj je grupica njenih najbližih prijatelja koji su joj izmamili osmeh.

Pet stvari koje Demi Mur radi drugačije, pa u 61. godini izgleda kao devojka

I dok se jedan deo korisnika društvenih mreža divio lepoti prirode, drugi deo, je pak, iskoristio priliku da ostavi komplimente posvećene glumici.

Fit figura i zategnuto telo Demi Mur na prvoj fotografiji mnogima su ulepšali dan, a celokupni doživljaj bio je upotpunjen fotografijama kanjona.

Čini se da je Demi Mur uspela da vrati osmeh na lice nakon svih nesrećnih događaja u životu. Krah 13-godišnjeg braka sa Brusom Vilisom je bio početak, a onda su usledeli i nemili događaji sa 15 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom, a to je bio njen kraj.

Ipak, Demi Mur je uspela da se izvuče iz ovog pakla, te poslednjih nekoliko godina diše punim plućima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.