Aktuelno

Najpoznatija manekenka devedesetih otišla u celibat: "Ne želim više da imam seks"

Nekadašnja bomba devedesetih, manekenka Linda Evanđelista, nedavno je otkrila za strane medije da nije u ljubavnoj vezi, te da ne oseća potrebu da ima partnera.

Ponedeljak, 27.11.2023.

10:35

Izvor: superžena

Najpoznatija manekenka devedesetih otišla u celibat:
Foto: Profimedia

Podeli:

U intervjuu za "Sandej tajms" (The Sunday Times), Linda Evanđelista je izjavila da joj ljubav nije prioritet. Poslednji put je bila u vezi pre svojih estetskih korekcija koje su umalo ugrozile njeno zdravstveno stanje.

Tužna ispovest Linde Evanđeliste: "Trajno sam deformisana, umorna sam od ovakvog života"

"Ne zanima me, ne želim više da imam seks ni sa kim. Ne želim da slušam kako ta osoba diše", odgovorila je manekenka na pitanje novinara o pronalaženju adekvatnog partnera.

Podsetimo, poslednjih nekoliko godina fizički izgled Linde Evanđeliste bio je tema mnogih svetskih medija. Estetske korekcije koje je radila na svom licu trajno su je deformisale, a ona je jednom prilikom u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Pipl" (People) ispričala svoju potresnu priču.

"Nije bilo nimalo bolje. Izbočine su izbočine. Ne gledam se u ogledalo. Oduvek sam znala da ću ostariti i znam da postoje stvari kroz koje telo prolazi. Ali jednostavno nisam mislila da ću izgledati ovako. Ne prepoznajem se fizički, ali se više ne prepoznajem ni kao osoba. Linde Evanđeliste kao supermodela više nema", priznala je tada.

DETALJNIJE PROČITAJTE OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.