Aktuelno

Omiljena holivudska zvezda uhvaćena bez mrvice šminke i ovakvu je još nismo videli FOTO

Ukoliko ste se pitali kako Kejt Hadson (44) izgleda kada je "sasvim obična", pogledajte fotografije.

Subota, 02.12.2023.

14:37

Izvor: superžena

Omiljena holivudska zvezda uhvaćena bez mrvice šminke i ovakvu je još nismo videli FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Slavna glumica (44) redovno dopušta fanovima da zavire u njenu porodičnu idilu, pa nije prvi put da je vidimo u "nesređenom" izdanju, ali društvene mreže i stvaran život su ipak dve različite stvari.

Šarmantna Kejt Hadson uhvaćena je u Los Anđelesu u ležernom izdanju u kojem se i najlepše oseća, a novonastale fotografije su privukle veliku pažnju javnosti.

Na odredište je stigla svojim automobilom, a bila je u donjem delu trenerke, širokom belom duksu i crno-belim sportskim papučama. Kosu je pustila i na licu nije imala ni mrvicu šminke, pa imamo priliku da vidimo kako jedna od najlepših holivudskih zvezda izgleda kada ne pozira pred objektivom.

Foto: Profimedia

Jasno je da lepa Kejt prirodno stari i da se nije podvrgla plastičnim operacijama ni estetskim zahvatima kojima većina slavnih glumica nije odolela. Poznato je i da redovno vežba kako bi održavala savršenu liniju.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.