Aktuelno

Holivudska seks-bomba slavi 70. rođendan: Bila je najlepša žena sveta, danas živi povučeno FOTO

Slavna Kim Bejsinger i danas je sinonim za lepotu.

Petak, 08.12.2023.

09:31

Izvor: superžena

Holivudska seks-bomba slavi 70. rođendan: Bila je najlepša žena sveta, danas živi povučeno FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Godinama je bila na glasu kao jedna od najlepših žena na svetu. Muškarci su uzdisali za njom i svojom pojavom nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Retko je danas možemo videti u javnosti, a kada se to desi - niko nije spreman da prihvati činjenicu da ova glamurozna dama izgleda drugačije.

Važi za jednu od najpoznatijih holivudskih glumica 20. veka, a s razlogom je nosila titulu seks-simbola.

Još kao devojčica je želela da postane glumica, a ta želja joj se i ostvarila. Od malih nogu se bavila plesom, plivanjem i gimnastikom. Iako je teško poverovati, bila je jako stidljiva u detinjstvu i teško je sklapala prijateljstva zbog manjka samopouzdanja. Plivanje i balet su joj pomogli da prevaziđe taj problem i da više veruje u sebe.

Foto: Profimedia

Sa 16 godina je pobedila na tinejdžerskom izboru za mis, započela manekensku karijeru i potpisala ugovor s prvom agencijom - "Ford Modeling" i postala jedna od najtraženijih modela, ali od sna da bude glumica nije odustala.

Iza sebe ima dva propala braka, a drugi - s Alekom Boldvinom s kojim ima ćerku Ajrlend - potpuno ju je dotukao. Drama oko razvoda trajala je šest godina, a nakon borbe za starateljstvo dodeljeno im je zajedničko. Godinama su Kim i Alek bili u svađi, a glumica je imala malo zapaženih uloga u tom periodu.

Danas je u srećnoj vezi s frizerom Mičom Stounom s kojim je uplovila u romansu 2014. godine. U javnosti se retko pojavljuje i vodi miran, tajanstven život, daleko od očiju radoznalih.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.