Aktuelno

Hale Beri ukrala pažnju u haljini koja otkriva sve, a ništa se ne vidi FOTO

U prvom planu bio je dekolte lepe glumice, koja se nedavno tek zvanično razvela od Olivijea Martineza s kojim je bila u braku dve godine, a parnica je trajala osam godina.

Nedelja, 10.12.2023.

10:34

Izvor: superžena

Hale Beri ukrala pažnju u haljini koja otkriva sve, a ništa se ne vidi FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Slavna glumica Hale Beri, koja je u 58. godini i dalje na listi najlepših žena Holivuda, prisustvovala je svvečanosti zatvaranja trećeg godišnjeg Međunarodnog filmskog festivala Crveno more, koji se održava u Džedi, u Saudijskoj Arabiji.

Glumica je privukla svu pažnju u zlatnoj haljini Eli Saab koja gotovo sve otkriva, a ipak ništa ne pokazuje. Božanstvena kreacija je potpuno zatvorena, sa rukavima, a dekolte veoma upečatljiv budući da u predelu grudi i gornjeg dela ima ornamente koji ne prelaze granicu vulgarnosti i pristojnosti.

U ovoj zaista efektnoj kreaciji Hale Beri je ukrala sve poglede, a na svečanost je došla sa svojim dugogodišnjim partnerom Vanom Hantom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.