Životne priče

Džesika Simpson na slici ne liči na sebe, objasnila šta joj se dogodilo FOTO

Pevačica je podelila slike iz najmračnijeg perioda života, kada nije ličila na sebe.

Utorak, 02.11.2021.

11:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Glumica, pevačica i preduzetnica Džesika Simpson na društvenim mrežama često deli fotografije iz privatnog života. Ova uspešna žena i njen suprug Erik Džonson imaju troje dece: sina Ejsa Nuta, ćerke Maksvel Dru i Berdi Mej. Iako nam se čini da znamo dosta o životu lepe plavuše, mnogi ne znaju da je ona prošla kroz izrazito težak period u svom životu.

Na svom Instagram profilu je podelila sliku od pre četiri godine i podsetila se kako je tada izgledao njen život:

"Ova osoba fotografisana je u rano jutro prvog novembra 2017. godine i to je jedna neprepoznatljiva verzija mene. U ovom trenutku sam znala da moram da pomognem sebi da se vratim svetlu, da pobedim u svojoj unutrašnjoj borbi i povratim samopouzdanje. da bih to postigla, morala sam da ostavim alkohol zbog koga sam bila u začaranom krugu koji me je iscrpljivao. Želela sam da se iščupam iz toga i provedem ostatak svog života bez kajanja. Ne mogu da verujem da je prošlo četiri godine, meni izgleda kao da je svega dve. Verujem da je to dobra stvar. Mnogo je stigme oko alkohola i alkoholičara, a ono što sam ja morala da uradim je da prihvatim promašaje, bol i to da ću pokušavati da sabotiram samu sebe. Nije alkohol bio problem, već ja. Nisam volela sebe i nisam poštovala svoju moć. Danas je drugačije. Danas poštujem sebe i svoju moć. Prihvatila sam tužne delove svog života i pomirila sam se sa strahovima. Otvoreno govorim o svemu i slobodna sam", napisala je.

Takođe, o ovoj fazi je govorila za magazin "Pipl": "Ubijala sam se sa svim alkoholnim pićima i tabletama", priznala je.

Definitivno je ovaj period iza nje, a Džesika je danas posvećena porodici i svom modnom brendu koji vredi milione.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare