Životne priče

Dotakla zvezde, pa nestala sa velikih ekrana: Sećate se Bejbi iz filma Prljavi ples? FOTO

Glumica Dženifer Grej stekla je svetsku slavu ulogom Bejbi u filmu "Prljavi ples", a danas proslavlja 63. rođendan.

Nedelja, 26.03.2023.

11:29

Autor: M. M.

Dotakla zvezde, pa nestala sa velikih ekrana: Sećate se Bejbi iz filma Prljavi ples? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Posle planetarnog uspeha sa pomenutim filmom Dženifer se povukla iz javnog života. Naime, na njenu odluku uticala je nezgoda koju je doživela sa tadašnjim dečkom glumcem Metjuom Broderikom. Glumica je preživela je tešku saobraćajnu nesreću – imali su čeoni sudar, oboje su preživeli, ali majka i ćerka koje su se nalazile u drugim kolima nisu bile te sreće. Zbog svega ovog, dugo je bila daleko očiju javnosti.

Podvrgla se plastičnoj operaciji kako bi smanjila nos i ta odluka ju je koštala mnogih uloga i uspešne filmske karijere. U memoarima Out of the Corner i otkrila je da je "preko noći izgubila svoj identitet i karijeru" posle rinoplastike.
Bila je u braku od 2001. do 2021. za rediteljem Klarkom Gregom sa kojim ima ćerku.

*ALT

Takmičila se 2011. u emisiji "Ples sa zvezdama" i sa svojim partnerom je osvojila titulu. Glumila je epizodne uloge u serijama kao što su "Prijatelji", "Uvod u anatomiji", a ove godine premijerno je prikazan film Gwen Shamblin: Starving for Salvation u kom glumi glavnu ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare