Životne priče

Žena kojoj se svi dive: Doživela je pakao i jedva preživela, a svoje ožiljke ponosno pokazuje FOTO

Lepotica iz Velike Britanije (40) pravi je dokaz da čuda postoje i da se uz jaku želju i volju zaista sve može.

Četvrtak, 07.12.2023.

09:48

Izvor: B92

Žena kojoj se svi dive: Doživela je pakao i jedva preživela, a svoje ožiljke ponosno pokazuje FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Bivša manekenka i misica Kejti Pajper, koja je 2008. godine preživela strašnu nesreću, kada ju je tadašnji dečko Danijel Linč iz ljubomore polio kiselinom, što joj je na telu i licu ostavilo trajne ožiljke, osvanula je na modnom događaju u Londonu u elegantnom izdanju i zadivila mnoge.

Kako hrabrošću, tako i željom da se izdigne iz svega, ova žena ne prestaje da izaziva divljenje, a na dodelu modnih nagrada The British Fashion Awards došla je u beloj haljini otvorenih ramena, s detaljima perja na dekolteu.


Stajling je upotpunila crnim providnim rukavicama, kao i crnim čarapama, a kosu je skupila i akcenat stavila na svoje lice na kojem su vidljivi ožiljci.

Podsetimo, Kejti je u svojoj biografiji "Beautiful" progovorila o traumatičnom događaju. Jedva je preživela, a na jedno oko je ostala slepa. Danas je inspiracija ljudima i trudi se da pomogne svima koji su prošli kroz sličnu situaciju. Ima dve ćerke i u srećnom je braku, a radi kao voditeljka na radiju, influenserka i televizijska ličnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare