Za ovaj horoskopski znak 2023. će doneti velike promene – posle nje više ništa neće biti isto

Škorpije će proći kroz drastične promene u ljubavi tokom 2023. godine.

AstroZabava | J.V. | superžena |
Podeli
Foto:Creative Photo Corner/Shutterstock
Foto:Creative Photo Corner/Shutterstock

Ovo jeste godina formiranja značajnih novih veza, jeste godina za obnovu nekih prošlih priča koje su ostavile veliki trag u vašem životu, jeste godina za zajednički život, veridbe,ulazak u brak, jeste godina za prinove i formiranje porodice – ali je i godina u kojoj će odnosi koji su potrošeni i veštački se održavaju – prestati da postoje. Slobodni već od februara kreću da se bude, mada prava ljubavna dešavanja očekujte od marta pa do juna 2023.

Veliki nedeljni horoskop: Lavovi imaju ljubavnu krizu, Škorpije nikako da se "otkače" od prošlosti

Od drugog dela jula do drugog dela septembra – letnje avanture (koje zaista mogu trajati samo dok traje leto), obnove priča iz prošlosti (neizvesno je na koliko dugo – ali dobićete još jedan "pokušaj" pa vidite šta ćete i kako ćete dalje). Jesenji period je takođe pogodan za nove ljubavi. Što se tiče onih koji su u vezama ili braku – mart i april će doneti preispitivanje odnosa, a moguće je da se neke relacije u tom periodu i završe. Od maja – oni koji žele da podignu odnos na viši nivo i rade na prinovama – sada to mogu.

Indijski horoskop: Za ove znakove zacrtan je veliki novac u 2023. godini, biće "puni kao brod"

Što se tiče posla, cela godina biće u znaku poslovnih veza i karijere. Sve će ovo početi da donosi rezultate od drugog dela maja i sve do kraja jula ste u usponu, zaletu, napredovanju.

A ŠTA ČEKA OSTALE HOROSKOPSKE ZNAKOVE, MOŽETE DA POGLEDATE U GODIŠNJEM HOROSKOPU SUPERŽENE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 15 sledeca idi na stranu