Aktuelno

Najtačnija numerološka prognoza za tri meseca: Jedni će se zaljubiti, a drugi obogatiti

Saznajte kakva će vam biti naredna tri meseca.

Sreda, 14.09.2022.

14:40

Izvor: Glossy

Najtačnija numerološka prognoza za tri meseca: Jedni će se zaljubiti, a drugi obogatiti
Foto: Golden Dayz/Shutterstock

Podeli:

Uveliko smo u septembru i brojimo poslednje dane do početka jeseni. Novo godišnje doba mnogima će biti novi početak, doneće mnogo izazova, ali i poteškoća, ali i period blagostanja i harmonije. Sve će to imati velikog uticaja na ljubavne, porodične i prijateljske odnose, na motivaciju i raspoloženje. Numerolozi su otkrili kakvu energiju nose septembar, oktobar i novembar i kakve su prognoze u oblasti ljubavi i karijere.

Do 29. septembra budite na oprezu: Venera u Devici donosi drastične promene za sve znakove

Septembar

Ovaj mesec donosi velike promene u životu svakog od nas, naročito po pitanju partnerstva, ljubavi i prijateljstva. Neko će ojačati svoj odnos s partnerom, neko ga raskinuti zauvek. U poslovnoj sferi velike su šanse za nove saradnje, za nove perspektive, naročito ako je s druge strane uspešan muškarac. Zahvaljujući svojoj energiji, septembar će mnogima omogućiti napredovanje u karijeri,popravljanje materijalnog položaja. Najvažnije što treba da uradite u ovom mesecu jeste jačanje odnosa- porodičnih, prijateljskih, ljubavnih, ali i poslovnih. Pokušate da prihvatite različitosti i da sa drugima nađete zajednički jezik.

Veliki nedeljni horoskop: Škorpije ne podnose saradnike, Jarčevima kuca prošlost na vrata

Oktobar

Ovaj mesec biće u znaku porodice i doma. Pod uticajem njegove energije, mnogi parovi poželeće da se skuće, da kupe ili iznajme stan, da reše svoje stambeno pitanje i sviju topli dom. Drugi će se odlučiti za renoviranje, ali generalno gledano, mesec donosi sreću i blagostanje. U oblasti karijere, mnogi će upravo u oktobru dobiti šansu da napreduju, da savladaju neku novu veštinu...Imaćemo želju da radimo, bićemo motivisani, strpljivi, rešeni da se izborimo sa svim teškim situacijama.

Kineski horoskop otkriva koje znake očekuje veliki dobitak u septembru

Novembar

Ovo je mesec savladavanja teškoća, samim tim i za pokazivanje izdržljivosti, jake volje, neodustajanja. Na sve što vam ne odgovara sada treba da reagujete, da se pobunite, naročito ako vas neko povredi ili ponizi. Sada imate šansu da zablistate, da javno nastupite i pokažete koliko vredite i šta znate. Moguće da će neko pokušati da stane na put vašem uspehu. Takođe, ovaj mesec donosi energiju partnerstva u ljubavi. Ako ste sami, sada je pravi trenutak da upoznate nekog zanimljivog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare