Aktuelno

Novčani horoskop za jesen 2022: Devicama sledi priliv novca, Ribama nova karijera

Planete vam predviđaju uzbudljiv period koji dolazi.

Petak, 16.09.2022.

14:53

Izvor: Sensa

Novčani horoskop za jesen 2022: Devicama sledi priliv novca, Ribama nova karijera
Foto: Dean Drobot/Shutterstock

Podeli:

Ovan

Ovnovi su skloni rasipanju i brzopletim kupovinama. Vole da kupuju sitnice koje im donose radost. Trebalo bi da naučite da budete pažljiviji u trošenju i naviknete se da štedite novac. Ove jeseni, finansijska sreća vam ide na ruku. Moguće su povišice, bonusi, unapređenja.

Pripremite se, kreće retrogradni Mars: Ova tri znaka će se do 30. oktobra obogatiti

Bik

Jesen obećava da će biti dobar period za Bika, ne predviđaju se problemi sa novcem. Međutim, ovo nije najbolje vreme za velika ulaganja, pa ga je bolje posvetiti štednji i planiranju. U septembru mogu nastati nepredviđeni troškovi vezani za pomoć najmilijima. Kasnije se stvari mogu srediti.

Najtačnija numerološka prognoza za tri meseca: Jedni će se zaljubiti, a drugi obogatiti

Blizanci

Ključna reč za Blizance ove jeseni je stabilnost. Ostvarujete savršen balans između potrošnje i dobiti. U finansijama za vas vlada mirna luka. Ipak, nemojte preterivati sa troškovima kako u zimu ne bi došlo do finansijskih rupa.

Veliki nedeljni horoskop: Škorpije ne podnose saradnike, Jarčevima kuca prošlost na vrata

Rak

Jesen će se pokazati kao prilično miran period za Rakove u finansijskom smislu. Vaš rad i rud napokon će da s eisplati. Možete da se opustite i odmorite, da udahnete svež vazduh sa puno mira. Verujte svojoj intuiciji, ona će vam reći prave odluke za planiranje budžeta.

Lav

Lavovi će imati period sa puno promena. Moguće je da ste u poslednjim danima oskudevali kada je reč o novcu i stvarima koje želite, ali sada se situacija menja. Očekuju se redovna primanja gotovine koja će poboljšati vašu finansijsku situaciju. Ponašajte se odgovorno prema finansijama.

Devica

Tokom jeseni možete imati uspeh i zaraditi više novca nego što želite. Sredinom jeseni osetićete nalet energije, zahvaljujući kojoj ćete sami rešiti svoje probleme i pomoći bližnjima. U novembru, nakon što završite važne stvari, konačno možete da se opustite sa svojom porodicom.

Vaga

Mogući su problemi sa finansijama tokom jeseni. Neki prilivi novca na koje ste računali mogu da presuše. Ostanite mirni, stabilizujte troškove, pažljivije planirajte budžet. Ne očajavajte, u novembru će sve doći na svoje i tada možete ostvariti poslovne i finansijske ciljeve.

Škorpija

Očekuje vas potpuno miran period, ali morate se potruditi i raditi na sebi kako biste sačuvali blagostanje. Slušajte svoju intuiciju i dosledno krenite ka svojim ciljevima. Uživajte u bojama, jesenjim tonovima, unesite ih u svoj pristor, garderober - ovo vas može motivisati da rastete i napredujete.

Strelac

Ove jeseni možete sebi priuštiti prijatnu kupovinu i zabavu. Trošenje novca na ono što volite omogućiće vam da budete ispunjeni pozitivnom energijom i nastavite da kreirate uspeh. Oktobar će biti dobar period za realizaciju novih projekata, oni će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju.

Jarac

Jesen će za vas biti mirna i stabilna u novčanom smislu. Ne očekuju se veće kupovine, ali prijatna kupovina neće naneti veliku štetu vašem novčaniku. Bićete dovoljno energični da realizujete nove projekte i ostvarite dobar profit. U novembru će vam prijati odmor sa porodicom.

Vodolija

Tokom jesesni postoji niz finansijskih nesupeha. Posmatrajte svoj plan i prilagodite se svemu što se dešava. Neke promene mogu biti i povoljne po vas. Ako dođe do finansijskog disbalansa, porodica i prijatelji mogu pomoći da prebrodite ove teškoće.

Ribe

Jesen vas motiviše da se fokusirate na karijeru. Sada nije najbolje vreme za promene i ishitrene odluke. Zatražite savet od nekoga kome verujete. Pažljivo donosite odluke i napravite listu za i protiv. Kad aimate dobar plan, manji je rizik da će biti dugova i finansijskih teškoća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare