Aktuelno

JARAC

Nedelja, 22.01.2023.

00:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Može biti nesporazuma, nejasnih situacija u saradničkim ili kolegijalnim odnosima, može biti nekih papiroloških zavrzlama, ali i zbunjujućih informacija.

Hrana

U intenzivnom ste periodu, pa morate nadoknaditi gubitak energije, ali se potruditi i da vaš imunitet ne varira. Najviše će vam odgovarati obroci koji su raznovrsni, ali ne treba preterivati sa količinama.

Ljubav

Dobra energija I više nego korektan odnos sa osobom koju volite. Možda će biti nekih manjih bagova u komunikaciji, ali će tišine, osećanja I pogledi tako lepo pričati umesto vas dvoje – peglati komunikacijske neravnine I donositi mir u srcu. Biće vam dobro jedno pored drugog I nemojte dozvoliti da se nervoze iz nekih drugih segmenata preliju u vaš odnos. No, čak I da se to dogodi – brzo će se I lako prevazići jer je ono što vas spaja I vezuje dubinski sada mnogo jako. Slobodni Jarčevi – dok vaša mašta I misli lutaju I sanjare (možda I o prošlosti) u realnosti ima više nego solidnih prilika za zabavu I nove ljubavne varnice.

Posao

Može biti nesporazuma, nejasnih situacija u saradničkim ili kolegijalnim odnosima, može biti nekih papiroloških zavrzlama, ali I zbunjujućih informacija. U prevodu – može biti povremenih distrakcija u vašem poslovnom sektoru, ali ćete ih vi rešavati jednu po jednu sa stoičkim mirom I u potpunosti usmereni na svoje ciljeve. Nešto više tumbanja I nervoze očekujte u sektoru finansija – tu može biti vanrednih I neplaniranih troškova, ali I priliva. Pare brzinski uleću I isto tako izleću iz vaših džepova.

Zdravlje

Period osetljivosti disajnih puteva I alergija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare