Aktuelno

VODOLIJA

Nedelja, 22.01.2023.

00:02

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Možda bi najbolji savet bio – uživajte u onome što je danas, a o sutra nemojte razmišljati.

Hrana

Potrebno vam je više tečnosti, ali i namirnica koje su bogate vodom. Takođe, izuzetno će vam prijati svo voće, a naročito citrusi, jabuke i banane. Ne preterujte sa mesnim prerađevinama.

Ljubav

Ako ste slobodni I hoćete da flertujete, zabavite se, malo ludujete, čačkate osobe koje su vam interesantne, ako hoćete da istinski uživate u ljubavnim varnicama – ma možete, ovo je odličan period za tako nešto. Mali problem imamo ako biste da se vežete I obavežete, ako hoćete nešto što je stabilno I trajnog karaktera – jer, teško je da to sada može da se dogodi. Možda bi najbolji savet bio – uživajte u onome što je danas, a o sutra nemojte razmišljati. Zauzeti – vi ste motor odnosa trenutno. Dobra energija I pozitiva su kod vas, a partner se nešto unjanjavio. Vi biste više akcije I dešavanja, razbijanja rutine svakodnevice – a partner bi da samo dremka u vašem zagrljaju. Ako već ne možete da pokrenete voljenu osobu, pokrenite sebe. Opustite se malo sa prijateljima I tako smanjite nervozu koja je prisutna.

Posao

Taj “motor” koji vas gura u ovim danima makar povremeno treba dopuniti. Jer ne možete bez prestanka da “vozite” kroz obaveze, a da makar s vremena na vreme ne oladite malo. Da, vi jeste u periodu kada prilika ima puno I zaista treba zgrabiti svaku od njih – ali nemojte dolaziti do svojih krajnjih granica, sagorećete. Željni ste da nešto promenite, da uvedete novitete u posao – ali nemojte da se nervirate ako to ne ide po vašim planovima. Privlačite novac I zarade će biti više nego solidne.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora, ali mentalnog. Fizički – dobro je da se više aktivirate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare