OPOZVANO 16 AMBASADORA

Petak, 29.12.2000.

13:32

Izvor: B92

Default images

Podeli:

OPOZVANO 16 AMBASADORA Borislav Milosevic, brat bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica, zvanicno je u petak opozvan sa funkcije ambasadora Jugoslavije u Rusiji, kao i 16 drugih ambasadora, koje je postavio stari rezim. Odluka jugoslovenskog predsednika Vojislava Kostunice da opozove ambasadore objavljena je prosle sedmice u Sluzbenom listu Jugoslavije, a danas stupa na snagu. Osim ambasadora u Rusiji, Kostunica je odlucio da kuci vrati jugoslovenske ambasadore u Svedskoj, Kini, Makedoniji, Ceskoj Republici, Spaniji, Madjarskoj, Grckoj, Belgiji, Libiji, Izraelu, Jordanu, Slovackoj, Venecueli, Meksiku, Belgiji i Japanu, prenosi Srna.

Borislav Milosevic, brat bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica, zvanicno je u petak opozvan sa funkcije ambasadora Jugoslavije u Rusiji, kao i 16 drugih ambasadora, koje je postavio stari rezim. Odluka jugoslovenskog predsednika Vojislava Kostunice da opozove ambasadore objavljena je prosle sedmice u Sluzbenom listu Jugoslavije, a danas stupa na snagu. Osim ambasadora u Rusiji, Kostunica je odlucio da kuci vrati jugoslovenske ambasadore u Svedskoj, Kini, Makedoniji, Ceskoj Republici, Spaniji, Madjarskoj, Grckoj, Belgiji, Libiji, Izraelu, Jordanu, Slovackoj, Venecueli, Meksiku, Belgiji i Japanu, prenosi Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare