Aktuelno

JARAC

Petak, 30.12.2022.

11:57

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Nešto više obratite pažnju na finansije.

Ljubav

Ovo je odličan period da se u onim emotivnim relacijama koje su stabilne dodatno izgradi poverenje, bliskost, razumevanje – ali i da se razgovara o budućnosti odnosa i potencijalnim ozbiljnijim koracima u tom pravcu.

Sigurno je da ćete sa voljenom osobom imati jedan aktivniji i dinamičniji period koji će vam oboma prijati. Ukoliko je pak vaš odnos sa partnerom imao neke nepovoljne faze ili teške teme u prethodnom periodu – sada je pravi trenutak da se bacite na njihovo rešavanje. Ono što je bitno jeste da oboje pokažete i odlučnost ali i iskrenost, kao i spremnost da se suočite sa sopstvenom odgovornošću za problem.

Nema razloga da se situacije ne reše u pozitivnom pravcu. Slobodni – mnogobrojna dešavanja, živost, dinamika – to je ono što vas očekuje tokom marta. Otvoreni ste za nove ljubavne pokušaje. Kod pojedinih – susret ili kontakt sa bivšim partnerom u drugom delu meseca može ponovo pokrenuti ljubav.

Posao

Nešto više obratite pažnju na finansije (na troškove, rizike, ali i potencijalna ulaganja) tokom prve dekade meseca. Dobro odmerite i ne zalećite se.

Što se poslovnog dela tiče – pred vama je jedan naglašeno aktivan period koji kod nekih Jarčeva može doneti i veće poslovne pomake tokom poslednje dekade meseca (pričamo o novim ponudama, ali i o unapređenju ili dobijanju ozbiljnih projekata).

Pred vama je mesec sa mnoštvom prilika za napredovanje, promenu, ozbiljne dogovore i saradnje.

Zdravlje

Respiratorni sistem će biti nešto osetljiviji tokom celog marta – moguće su prehlade i viroze, ali i alergije.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare