Aktuelno

VAGA

Nedelja, 22.01.2023.

00:06

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Slobodne Vage – dobar period da zaista uživate punim plućima.

Hrana

Izbacili ste grickalice, sveli masnoće na najrazumniju meru, a teška srca ste se odrekli i slatkiša....I zaista vam nije jasno zašto se kilogrami drže? Pokušajte da se krećete više, fizička aktivnost vam je potrebna.

Ljubav

Neki vid tenzije između partnera I vas je prilično izvestan u ovoj sedmici. Koren nervoze ne mora biti u vašem odnosu, već može dolaziti spolja – kroz okolnosti ili druge osobe koje vam donose opterećenje. No, ono što je dobro jeste da ste i voljena osoba i vi ipak trenutno jako dobro povezani i što ove distrakcije neće imati većeg uticaja na vaš odnos. Šta više – lepa energija koja je sada prisutna kod oboje može vam doneti i neke divne, zabavne i radosne momente. Slobodne Vage – dobar period da zaista uživate punim plućima, da se zabavite i osvojite po koje srce (ali i da neko osvoji vaše).

Posao

U ovoj su sedmici prilično izvesna kašnjenja, nesporazumi u komunikaciji, kao I poteškoće sa dokumentacijom. Jer, obaveze pritiskaju istim tempom a prilično je prisutan I zamor materijala kod vas – pa će zbog neorganizovanosti I nemogućnosti da se u potpunosti skoncentrišete – biti prisutna I mogućnost vaših pogrešaka I propusta. Pokušajte da ne obavljate stvari u poslednjem trenutku I navrat nanos. Dobar je period za kreativnost I nove ideje u poslu. Sa novcem budite oprezniji.

Zdravlje

Naglašen umor, pojačana nervoza I nešto slabiji imuni sistem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare