Aktuelno

DEVICA

Nedelja, 22.01.2023.

00:07

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dosta toga će se u ovoj nedelji dešavati neplanirano.

Hrana

Hranu je i dalje potrebno da raspoređujete u češće obroke, količinski manje. Takođe, u periodu ste kada vam je potrebno više hidriranja, pa ne uskraćujte svom organizmu dovoljnu količinu tečnosti.

Ljubav

Za neke parove – period jačanja intimnosti, bliskosti I produbljivanje odnosa. Za neke druge – dosta smušenosti, čudnosti, nagomilanih sumnji I guranja pod tepih svega onoga o čemu treba razgovarati jer bi doprinelo poboljšanju odnosa. Mlad Mesec u partnerskom polju ukazuje da je vreme da se stvari menjaju I da uvođenjem novih elemenata, ponašanja, izlaženjem iz rutine – imate priliku da donesete novu energiju u odnos sa voljenom osobom. Slobodne Device – iskoračite iz ustaljenih šablona, napravite promenu na sebi, u sebi – može vam se dopasti neko potpuno drugačiji. I to je skroz ok.

Posao

Dosta toga će se u ovoj nedelji dešavati neplanirano – neplanirane obaveze, neplanirani izdaci, naplanirane promene u dogovorima – ali I neplanirane povoljnosti, neplanirani prilivi, kao I neplanirani naleti kreativnosti I ideje koje vam odjednom “sednu” I shvatite da su odlične. Problem je u tome što vi ne volite neplanirano, neorganizovano I nejasno – pa ćete nešto više trošiti živce I mozak kroz ove dane. No, to vas neće sprečiti da uspete u svojim naumima. I da standardno – ostvarite odlične rezultate.

Zdravlje

Problemi sa neredovnom ishranom I varenjem, nervoza, meteoropatske tegobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare