Aktuelno

STRELAC

Nedelja, 22.01.2023.

00:04

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Vaša je energija ovih dana dobra, ali previše raštrkana na sto strana i sto obaveza.

Hrana

Prijali bi vam češći, a količinski manji obroci. Od mesa vam najviše odgovaraju piletina i junetina. Takođe, neka u vašoj ishrani češće budu jaja, jogurt, cvekla, šargarepa, svo zeleno lisnato povrće.

Ljubav

Vaša je energija ovih dana dobra, ali previše raštrkana na sto strana I sto obaveza. Ta raštrkanost će povremeno rezultovati mentalnim umorom I nervozom, što može “potkačiti” I partnerski odnos u kojem ste. Emotivno ste voljena osoba I vi dobro, ali imate problem sa manjkom zajedničkog vremena I njegovom organizacijom – te momente kada ukradete vreme samo za vas dvoje nemojte koristiti za prebacivanja I tenziju – već za uživanje I radost. Jer, I jedno I drugo je tu – na dohvat ruke. Slobodni – biće vam zabavno, bićete aktivni, uživati I u druženju ali I u ljubavnim varnicama kojih sada ima.

Posao

Što se poslovnog sektora tiče – ne računajte na smanjivanje obaveza jer se to neće desiti. Ne računajte na bolju organizaciju – jer malo je verovatno da će I toga biti. Ono na šta definitivno možete da računate je jedno uzavrelo poslovno okruženje I gomila dešavanja I obaveza koje stižu odjednom. Vi ste pod dobrom energijom I bićete jako aktivni, rešavati stvari u hodu I pored nervoze koja će postojati. Znam da vam je ovo zahtevan period, ali će on ipak doneti dobre rezultate I napredak u narednim mesecima.

Zdravlje

Umor, respiratorna problematika, ali I mogućnost povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare